BROOD
gebakken spekjes, pijnboompitten, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola
zoetzure groenten, wakamé, furikake en wasabimayonaise
avocado, bacon and chicken
drie verschillende broodjes geserveerd met onze seizoenssoep
kalfsmuis, bacon, scrammbled eggs en truffelmayonaise
zalm, rivierkreeftstaartjes, tomatenkaviaar en madame jeanette mayonaise
SOEPEN
met creme fraiche, peterselie en gehaktballetjes
met rivierkreeftstaartjes en cognac
CROQUES
Emmenthaler, ham en bechamelsaus
Emmenthaler, ham en spiegelei
wisselende specialiteit van de chef
SALADES
gebakken spekjes, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
gerookte kip, croutons, ansjovisdressing en Parmezaanse kaas
atjar, baby tomaatjes en peperolie
wakamé, lamsoor, zeebanaan en een oosterse vinaigrette
walnoten, rozijnen en honingmosterdsaus
KOUDE GERECHTEN
carpaccio van rund, spekjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas keuze uit truffelmayonaise, groene pesto of mix
kwartelei, tomatenkaviaar, brioche en truffelmayonaise
SASHIMI VAN ZALM EN TONIJN
klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn
onze sashimi zoals u hem kent maar dan groter en met verse zeebaars
kappertjes, babymais, avocado en cocktailsaus
WARME GERECHTEN
huisgemaakte burger met pata negra, val dieu kaas en little gem
gebakken in peperolie met knoflook, zeekraal en paksoi
UITSMIJTER HAM EN/OF KAAS
met 2 spiegeleieren, bieslook en salade
huisgemaakte kroketten geserveerd met mosterd
CHEF'S MENU
Laat u verrassen door onze chef!
Laat u verrassen door onze chef!