VOORGERECHTEN KOUD
Carpaccio van rund I Parmezaanse kaas I pijnboompitten I spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise (ganzenleverkrullen + 6,50)
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
Plateau Wolters (vanaf 2 personen)
Carpaccio I vitello tonnato I sashimi I gamba pil pil I steak tartaar
Zongedrooge tomaat I kappertjes I brioche I crème fraîche
Rosé gebraden kalfsvlees I tonijnmayonaise I kappertjes
Klassieke Steak Tartaar (130 gr.)
Truffelmayonaise I brioche I kwarteleitje
Zalm I zoetzure rode ui I edamame I gefrituurde ui I wakame I rettich I wasabimayonaise I teriyakidressing
3 stuks Rode wijnazijn I citruskaviaar
VOORGERECHTEN WARM
Met paksoi, lente-ui, knoflook en rode peper
Paksoi I lente-ui I chili-roomsaus
Lauwwarm I citrusboter I limoenmayonaise
Uit de oven met preiselbeeren en brioche.
Citroen- botersaus I haringkaviaar
Wijngaardslakken I kruidenboter I gorgonzola
SOEPEN
Crème fraîche en peterselie.
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
SALADES
Geitenkaas I little gem I walnoten I honing I rozijnen
Gamba’s I little gem I coquilles I ganzenleverkrullen
Kippendij I croutons I Parmezaanse kaas I ansjovisdressing
Little gem I wakamé I wasabi
PASTA'S
Pasta I spekjes I pecorino
Pasta I tomatensaus I zongedroogde tomaten I Parmezaanse kaas
Pasta I paksoi I lente-ui I rode peper
Bijgerechten
HOOFDGERECHTEN VLEES
Klassieke Steak Tartaar (180 gr.)
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
Tournedos Black Angus - 150/200 GRAM
Biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter
Rib-Eye Black Angus (250 gr.)
Lamshaasjes New Zealand (180 gr.)
Runderburger I little gem I zoetzure groente I serranoham I abdijkaas
Fallafel, tomaat en tzatziki
Huisgemarineerde Spareribs (500 gr.)
Keuze uit zoete- of pittige lak
Huisgemarineerde Spareribs XL (700 gr.)
Keuze uit zoete- of pittige lak
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
Dungesneden kalfsentrecôte op Italiaanse wijze I truffelpasta
Chateaubriand (250 gr. p.p.)
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen.
HOOFDGERECHTEN VIS
Op de huid gebakken I truffelpasta
Tonijn Teriyaki (170 gr.)
Spinazie I lente-ui I teriyakisaus
Dagvers met remouladesaus.
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
KINDERMENU
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Crème fraîche en bieslook.
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
DESSERTS
Dame Blanche (Oude stijl)
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Van tonkabonen met bitterkoekjesijs en Dulche de Leche
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
Chocolademouse, sinaasappel en vanille-ijs
Elk seizoen een nieuw feestje
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
Mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
Laat u verrassen door onze chef!
Laat u verrassen door onze chef!