VOORGERECHTEN KOUD
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise (+ €4).
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
Carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gamba pil pil, fines claire oester en steak tartaar. Te bestellen vanaf 2 personen.
Brioche en crème fraîche.
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, zoetzure komkommer en croutons.
Truffelmayonaise, brioche, en een kwarteleitje.
Zalm, zoetzure rode ui, edamame, gefrituurde ui, wakame, rettich, wasabimayonaise en teriyakidressing.
Hoofdgerechten - Salades
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen.
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen.
Hele kreeft uit zijn jasje, little gem, zoetzure groenten en tomatenkaviaar.
Sashimi van zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake.
Tempura van gamba, krab en zalm met teriyakisaus.
Wijngaardslakken met kruidenboter en gorgonzola.
SOEPEN
Crème fraîche en peterselie.
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
Kip, paksoi, taugé en koriander.
Voorgerechten - Salades
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen.
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen.
Halve kreeft uit zijn jasje, little gem, zoetzure groenten en tomatenkaviaar.
Sashimi van zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake.
PASTA'S
Zongedroogde tomaat, pesto en parmezaanse kaas.
Italiaanse pasta carbonara met spekjes en pecorino
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Bijgerechten
PEPERSAUS, PORTSAUS OF PADDENSTOELENSAUS
HOOFDGERECHTEN VLEES
KLASSIEKE STEAK TARTAAR - 180 GRAM
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM
Malse biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter. (Rossini + €6.00.)
RIB EYE BLACK ANGUS - 250 GRAM
Uit Nieuw-Zeeland met rode portsaus.
Runderburger met little gem, zoetzure groenten, serranonham, abdijkaasje, mosterd en ketchup.
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS - 500/700 GRAM
Keuze uit zoete of pikante lak.
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen 'Marrakesh'.
HOOFDGERECHTEN VIS
Gegrild met kruidenvinaigrette en gevuld met rozemarijn en citroen.
Op de huid gebakken geserveerd met truffelpasta.
TONIJN TERIYAKI - 170 GRAM
Spinazie, lente-ui en teriyakisaus.
Dagvers met remouladesaus.
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
GAMBA'S PIL PIL NEW STYLE
Pasta, paksoi, lente-ui en rode peper.
KINDERMENU
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise.
Crème fraîche en bieslook.
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Je mag de beker mee naar huis nemen!
DESSERTS
vanille ijs, slagroom, brownie en chocoladesaus
WITTE CHOCOLADE PANNACOTTA
passievrucht, mango sorbet en schuim van mango
vanille ijs en karamelsaus
mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
allerlei lekkernijen van het seizoen
geïnspireerd op de mooiste desserts van de wereld
selectie kazen van Bon Fromage
CHEF'S MENU
Laat u verrassen door onze chef!
Laat u verrassen door onze chef!
Oesters & Bites
3 / 6 / 9 stuks. Geserveerd op ijs en met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
3 / 6 / 9 stuks. Geserveerd op ijs en met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
6 stuks. Geserveerd op ijs met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
Met dip. Van bakkerij Lamers in Heesch.
Van het Iberico varken. 50 of 75 gram.