VOORGERECHTEN KOUD
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
Plateau Wolters (vanaf 2 personen)
Carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gamba pil pil en steak tartaar
Brioche en crème fraîche.
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, zoetzure komkommer en croutons
Klassieke Steak Tartaar (130 gr.)
Truffelmayonaise, brioche, en een kwarteleitje.
Zalm, zoetzure rode ui, edamame, gefrituurde ui, wakame, rettich, wasabimayonaise en teriyakidressing
VOORGERECHTEN WARM
Met paksoi, lente-ui, knoflook en rode peper
Met paksoi, lente-ui en chili roomsaus
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise
Uit de oven met preiselbeeren en brioche.
Tempura van gamba, krab met teriyakisaus
Wijngaardslakken met kruidenboter en gorgonzola.
SOEPEN
Crème fraîche en peterselie.
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
SALADES
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen
kippendij, croutons, Parmezaanse kaas en ansjovis dressing
Gerookte zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake
PASTA'S
Zongedroogde tomaten, pesto en parmezaanse kaas
Italiaanse pasta carbonara met spekjes en pecorino
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Pasta, paksoi, lente-ui en rode peper
Bijgerechten
Puntzak Frites met mayonaise
HOOFDGERECHTEN VLEES
Klassieke Steak Tartaar (180 gr.)
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
Tournedos Black Angus - 150/200 GRAM
Malse biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter. (Rossini + €6.00.)
Rib-Eye Black Angus (250 gr.)
Lamshaasjes New Zealand (180 gr.)
Runderburger met little gem, zoetzure groenten, serranoham, abdijkaasje, mosterd en ketchup
Fallafel, tomaat en tzatziki
Huisgemarineerde Spareribs (500 gr.)
Keuze uit zoete- of pittige lak
Huisgemarineerde Spareribs XL (700 gr.)
Keuze uit zoete- of pittige lak
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
Chateaubriand (250 gr. p.p.)
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen.
HOOFDGERECHTEN VIS
Op de huid gebakken geserveerd met truffelpasta
Tonijn Teriyaki (170 gr.)
Spinazie, lente-ui en teriyakisaus
Dagvers met remouladesaus.
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
KINDERMENU
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Crème fraîche en bieslook.
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
DESSERTS
Dame Blanche (Oude stijl)
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Van tonkabonen met bitterkoekjesijs en Dulche de Leche
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
Chocolademouse, sinaasappel en vanille-ijs
Elk seizoen een nieuw feestje
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
Mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
Laat u verrassen door onze chef!
Laat u verrassen door onze chef!