+31 412 474 083 info@brasseriewolters.nl
Slide One

7 dagen per week geopend

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide One

RESTAURANT WOLTERS

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide Two

RESTAURANT WOLTERS

Genieten op ons buitenterras

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van zowel borrel, lunch en diner

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van heerlijke wijnen en bieren

Snel maar goed óf lekker uitgebreid tafelen?

Kies van onze uitgebreide kaart of laat u zich verrassen door onze koks

Naast onze huiswijnen per glas hebben wij een uitgebreide wijnkaart.

U bent van harte welkom in ons restaurant of op een van onze terrassen.

Onze menukaarten wisselen regelmatig.
Zo kunnen wij werken met verse en seizoensgebonden producten.
De menukaart kan dus enigszins afwijken.

Dinerkaart
VOORGERECHTEN KOUD
Carpaccio
12,00
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Sashimi
13,50
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
Sashimi XL
19,50
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
Plateau Wolters (vanaf 2 personen)
15,00 p.p.
Carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gamba pil pil en steak tartaar
Gerookte Zalm
11.75
Brioche en crème fraîche.
Vitello Tonnato
12,00
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, zoetzure komkommer en croutons
Klassieke Steak Tartaar (130 gr.)
12,50
Truffelmayonaise, brioche, en een kwarteleitje.
Poke Bowl Zalm en tonijn
14,50
Zalm, zoetzure rode ui, edamame, gefrituurde ui, wakame, rettich, wasabimayonaise en teriyakidressing
VOORGERECHTEN WARM
Gamba’s Pil Pil
13,00
Met paksoi, lente-ui, knoflook en rode peper
Gamba’s Pikant
13,00
Met paksoi, lente-ui en chili roomsaus
Halve Kreeft
dagprijs
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise
Abdijkaasje
11,50
Uit de oven met preiselbeeren en brioche.
Tempura Roll - 3 STUKS
12,50
Tempura van gamba, krab met teriyakisaus
Escargots
11,00
Wijngaardslakken met kruidenboter en gorgonzola.
SOEPEN
Tomatensoep
6,50
Crème fraîche en peterselie.
Bisque d’Homard
12,50
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
Seizoenssoep
7,00
SALADES
Salade Geitenkaas
11.50
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen
Salade Brasserie Wolters
14,50
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen
Ceasar salade
12,50
kippendij, croutons, Parmezaanse kaas en ansjovis dressing
Salade gerookte Zalm
12.50
Gerookte zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake
PASTA'S
Pasta Portobello
11.50
Zongedroogde tomaten, pesto en parmezaanse kaas
Pasta Carbonara
11.50
Italiaanse pasta carbonara met spekjes en pecorino
Pasta Di Pomodori
11.50
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Pasta Gamba
23,00
Pasta, paksoi, lente-ui en rode peper
Bijgerechten
Salade
3.50
Gebakken Champignons
3,50
Warme Groenten
3.50
Puntzak Frites met mayonaise
3,75
HOOFDGERECHTEN VLEES
Klassieke Steak Tartaar (180 gr.)
19,00
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
Tournedos Black Angus - 150/200 GRAM
22.50/26.00
Malse biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter. (Rossini + €6.00.)
Rib-Eye Black Angus (250 gr.)
27,50
Kruidenboter.
Lamshaasjes New Zealand (180 gr.)
22,5
Wolters Burger
14,50
Runderburger met little gem, zoetzure groenten, serranoham, abdijkaasje, mosterd en ketchup
Vega Burger
14,50
Fallafel, tomaat en tzatziki
Huisgemarineerde Spareribs (500 gr.)
17,50
Keuze uit zoete- of pittige lak
Huisgemarineerde Spareribs XL (700 gr.)
23,50
Keuze uit zoete- of pittige lak
Frans Kippetje
18,50
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
Saté van varkenshaas
19,50
Kroepoek en atjar
Chateaubriand (250 gr. p.p.)
32,50 p.p
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen.
HOOFDGERECHTEN VIS
Catch of the day
Dagprijs
Zalm (170 gr.)
21,00
Op de huid gebakken geserveerd met truffelpasta
Tonijn Teriyaki (170 gr.)
24,50
Spinazie, lente-ui en teriyakisaus
Zeetong (400 gr.)
Dagprijs
Dagvers met remouladesaus.
Hele Kreeft
Dagprijs
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
KINDERMENU
Kleine Carpaccio
5,00
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Kleine Tomatensoep
4,00
Crème fraîche en bieslook.
Pasta Di Pomodori
8.50
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Friet met Frikandel
7,00
Mayonaise en ketchup
Friet met Vissticks
7,00
Mayonaise en ketchup
DESSERTS
Dame Blanche (Oude stijl)
7,50
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Crème Brûlée
8,00
Van tonkabonen met bitterkoekjesijs en Dulche de Leche
Dessert Proeverij
12,00
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
Hemelse modder
8,00
Chocolademouse, sinaasappel en vanille-ijs
Seizoensdessert
7,50
Elk seizoen een nieuw feestje
IJsbeker
5,00
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
Kaasplank
12,50
Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
Scroppino
7,00
Mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
4 GANGEN
39.00 p.p
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN
45.00 p.p
Laat u verrassen door onze chef!