+31 412 474 083 info@brasseriewolters.nl
Slide One

7 dagen per week geopend

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide One

RESTAURANT WOLTERS

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide Two

RESTAURANT WOLTERS

Genieten op ons buitenterras

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van zowel borrel, lunch en diner

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van heerlijke wijnen en bieren

Snel maar goed óf lekker uitgebreid tafelen?

Kies van onze uitgebreide kaart of laat u zich verrassen door onze koks

Naast onze huiswijnen per glas hebben wij een uitgebreide wijnkaart.

U bent van harte welkom in ons restaurant of op een van onze terrassen.

Onze menukaarten wisselen regelmatig.
Zo kunnen wij werken met verse en seizoensgebonden producten.
De menukaart kan dus enigszins afwijken.

Dinerkaart
VOORGERECHTEN KOUD
Carpaccio
13.50
Carpaccio van rund I Parmezaanse kaas I pijnboompitten I spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise (ganzenleverkrullen + 6,50)
Sashimi
15.00
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
Sashimi XL
21.50
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
Plateau Wolters (vanaf 2 personen)
17,50 p.p.
Carpaccio I vitello tonnato I sashimi I gamba pil pil I steak tartaar
Gerookte Zalmtartaar
12.50
Zongedrooge tomaat I kappertjes I brioche I crème fraîche
Vitello Tonnato
13.50
Rosé gebraden kalfsvlees I tonijnmayonaise I kappertjes
Klassieke Steak Tartaar (130 gr.)
14.00
Truffelmayonaise I brioche I kwarteleitje
Poke Bowl Zalm en tonijn
16,50
Zalm I zoetzure rode ui I edamame I gefrituurde ui I wakame I rettich I wasabimayonaise I teriyakidressing
Oesters
10.50
3 stuks Rode wijnazijn I citruskaviaar
VOORGERECHTEN WARM
Gamba’s Pil Pil
13.50
Met paksoi, lente-ui, knoflook en rode peper
Gamba’s Pikant
13.50
Paksoi I lente-ui I chili-roomsaus
Halve Kreeft
19.50
Lauwwarm I citrusboter I limoenmayonaise
Abdijkaasje
12.00
Uit de oven met preiselbeeren en brioche.
Coquilles
19.50
Citroen- botersaus I haringkaviaar
Escargots
11.50
Wijngaardslakken I kruidenboter I gorgonzola
SOEPEN
Tomatensoep
6.50
Crème fraîche en peterselie.
Bisque d’Homard
12.50
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
Seizoenssoep
8.00
Proef de seizoenen
SALADES
Salade Geitenkaas
13.00
Geitenkaas I little gem I walnoten I honing I rozijnen
Salade Brasserie Wolters
22.50
Gamba’s I little gem I coquilles I ganzenleverkrullen
Salade Gamba
16.00
little gem | peperolie | atjar
Salade Ceasar
15.00
Kippendij I croutons I Parmezaanse kaas I ceasardressing
PASTA'S
Pasta Carbonara
14.50
Pasta I spekjes I pecorino
Pasta Di Pomodori
12.50
Pasta I tomatensaus I zongedroogde tomaten I Parmezaanse kaas
Pasta Gamba
24.50
Pasta I paksoi I lente-ui I rode peper
Bijgerechten
Salade
3.50
Gebakken Champignons
3,50
Pepersaus
3.50
Portsaus
3,50
Truffeljus
3,50
Paddenstoelensaus
3,50
Warme Groenten
3,50
Frites met mayonaise
4,00
HOOFDGERECHTEN VLEES
Klassieke Steak Tartaar (180 gr.)
20.00
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
Tournedos Black Angus - 150/200 GRAM
23.50/28.50
Biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter
Rib-Eye Black Angus (250 gr.)
29.50
Kruidenboter.
Lamshaasjes New Zealand (180 gr.)
24.50
Portsaus
Wolters Burger
16,50
Runderburger I little gem I zoetzure groente I serranoham I abdijkaas
Vega Burger
16.50
Fallafel, tomaat en tzatziki
Huisgemarineerde Spareribs (500 gr.)
19.50
Keuze uit zoete- of pittige lak
Huisgemarineerde Spareribs XL (700 gr.)
25.00
Keuze uit zoete- of pittige lak
Frans Kippetje
19.50
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
Paillard
24.50
Dungesneden kalfsentrecôte op Italiaanse wijze I truffelpasta
Saté van varkenshaas
21.50
Kroepoek I atjar
Chateaubriand (250 gr. p.p.)
37.50 p.p
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen.
HOOFDGERECHTEN VIS
Catch of the day
Dagprijs
Zalm (170 gr.)
24.00
Op de huid gebakken I truffelpasta
Tonijn Teriyaki (170 gr.)
25.00
Spinazie I lente-ui I teriyakisaus
Zeetong (400 gr.)
Dagprijs
Dagvers met remouladesaus.
Hele Kreeft
Dagprijs
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
KINDERMENU
Kleine Carpaccio
6.50
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes.
Kleine Tomatensoep
4.00
Crème fraîche en bieslook.
Pasta Di Pomodori
8.50
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Friet met Frikandel
7.00
Mayonaise en ketchup
Friet met Vissticks
7.00
Mayonaise en ketchup
Friet met Ribs
12.00
Mayonaise I ketchup
DESSERTS
Dame Blanche (Oude stijl)
8.50
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Crème Brûlée
8.50
Van tonkabonen met bitterkoekjesijs en Dulche de Leche
Dessert Proeverij
12.50
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
Hemelse modder
8.50
Chocolademouse, sinaasappel en vanille-ijs
Seizoensdessert
9.00
Elk seizoen een nieuw feestje
IJsbeker
5.50
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
Kaasplank
13.00
Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
Scroppino
7.00
Mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
4 GANGEN
42.50 p.p
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN
47.50 p.p
Laat u verrassen door onze chef!