+31 412 474 083 info@brasseriewolters.nl
Slide One

7 dagen per week geopend

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide One

RESTAURANT WOLTERS

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide Two

RESTAURANT WOLTERS

Genieten op ons buitenterras

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van zowel borrel, lunch en diner

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van heerlijke wijnen en bieren

Snel maar goed óf lekker uitgebreid tafelen?

á la carte of een 3 of 4 gangen menu?

Naast onze huiswijnen per glas hebben wij een uitgebreide wijnkaart.

U bent van harte welkom in ons restaurant of op een van onze terrassen.

Ook kunt u kiezen voor de optie take away, dit kunt u bestellen via het kopje take away of bel uw bestelling even door naar

0412-474083.

Dinerkaart
VOORGERECHTEN KOUD
CARPACCIO
11,50
Carpaccio van rund met parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise (+ €4).
SASHIMI
12.95
Klassiek Japans gerecht van verse rauwe zalm en tonijn.
SASHIMI XL
18.95
Klassiek Japans recept van verse rauwe zalm en tonijn. XL portie!
PLATEAU WOLTERS
14.25 p.p.
Carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gamba pil pil, fines claire oester en steak tartaar. Te bestellen vanaf 2 personen.
GEROOKTE ZALM
11.50
Brioche en crème fraîche.
VITELLO TONNATO
11.50
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes, zoetzure komkommer en croutons.
KLASSIEKE STEAK TARTAAR
11.50
Truffelmayonaise, brioche, en een kwarteleitje.
POKÉ BOWL ZALM
13.95
Zalm, zoetzure rode ui, edamame, gefrituurde ui, wakame, rettich, wasabimayonaise en teriyakidressing.
Hoofdgerechten - Salades
SALADE GEITENKAAS
17.50
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen.
SALADE BRASSERIE WOLTERS
22.50
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen.
SALADE KREEFT
35.00
Hele kreeft uit zijn jasje, little gem, zoetzure groenten en tomatenkaviaar.
SALADE ZALM
19.00
Sashimi van zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake.
TEMPURAROL - 3 STUKS
11.00
Tempura van gamba, krab en zalm met teriyakisaus.
ESCARGOTS
10.50
Wijngaardslakken met kruidenboter en gorgonzola.
SOEPEN
TOMATENSOEP
5.50
Crème fraîche en peterselie.
BISQUE D'HOMARD
12.00
Bieslook en rivierkreeftenstaartjes.
TOM KHA KAI
8.00
Kip, paksoi, taugé en koriander.
Voorgerechten - Salades
SALADE GEITENKAAS
11.50
Geitenkaas, little gem, walnoten, honing en rozijnen.
SALADE BRASSERIE WOLTERS
14.95
Pata negra, little gem, coquilles en ganzenleverkrullen.
SALADE KREEFT
18.50
Halve kreeft uit zijn jasje, little gem, zoetzure groenten en tomatenkaviaar.
SALADE ZALM
12.50
Sashimi van zalm, little gem, wakame, wasabi en furikake.
PASTA'S
PASTA PORTOBELLO
11.50
Zongedroogde tomaat, pesto en parmezaanse kaas.
PASTA CARBONARA
11.50
Italiaanse pasta carbonara met spekjes en pecorino
PASTA DI POMODORI
11.50
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
Bijgerechten
GEBAKKEN CHAMPIGNONS
3.50
PEPERSAUS, PORTSAUS OF PADDENSTOELENSAUS
2.50
WARME GROENTEN
3.50
PUNTZAK FRIET
3.50
MAYONAISE
0.95
HOOFDGERECHTEN VLEES
KLASSIEKE STEAK TARTAAR - 180 GRAM
18.50
Truffelmayonaise en een kwarteleitje.
TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM
21.50/25.00
Malse biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter. (Rossini + €6.00.)
RIB EYE BLACK ANGUS - 250 GRAM
25.00
Kruidenboter.
LAMSHAASJES - 180 GRAM
23.50
Uit Nieuw-Zeeland met rode portsaus.
WOLTERS BURGER
15.00
Runderburger met little gem, zoetzure groenten, serranonham, abdijkaasje, mosterd en ketchup.
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS - 500/700 GRAM
16.95/22.95
Keuze uit zoete of pikante lak.
FRANS KIPPETJE
18.50
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen 'Marrakesh'.
VARKENSHAAS - 200 GRAM
19.50
Bospaddenstoelensaus.
HOOFDGERECHTEN VIS
HELE ZEEBAARS - 450 GRAM
23.50
Gegrild met kruidenvinaigrette en gevuld met rozemarijn en citroen.
ZALM - 170 GRAM
19.95
Op de huid gebakken geserveerd met truffelpasta.
TONIJN TERIYAKI - 170 GRAM
24.50
Spinazie, lente-ui en teriyakisaus.
ZEETONG - 400 GRAM
Dagprijs
Dagvers met remouladesaus.
HELE KREEFT
33.95
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise.
GAMBA'S PIL PIL NEW STYLE
23.50
Pasta, paksoi, lente-ui en rode peper.
KINDERMENU
KLEINE CARPACCIO
4.50
Carpaccio van rund, parmezaanse kaas, pijnboompitten en spekjes. Keuze uit pesto of truffelmayonaise.
KLEINE TOMATENSOEP
4.50
Crème fraîche en bieslook.
PASTA DI POMODORI
8.50
Pasta met tomatensaus, zongedroogde tomaten en parmezaanse kaas.
FRIET MET FRIKANDEL
6.50
Mayonaise en ketchup
FRIET MET VISSTICKS
6.50
Mayonaise en ketchup
IJSBEKER
5.00
Je mag de beker mee naar huis nemen!
DESSERTS
DAME BLANCHE
7,00
vanille ijs, slagroom, brownie en chocoladesaus
WITTE CHOCOLADE PANNACOTTA
8,50
passievrucht, mango sorbet en schuim van mango
CREME BRÛLÉE
7,00
vanille ijs en karamelsaus
SCROPPINO
6,00
mix van citroenroomijs, limoncello, wodka en prosecco
SEIZOENSDESSERT
9,00
allerlei lekkernijen van het seizoen
WERELDDESSERT
9,00
geïnspireerd op de mooiste desserts van de wereld
PROEVERIJ
10,00
diverse kleine desserts
KAASPLANKJE
11,00
selectie kazen van Bon Fromage
CHEF'S MENU
4 GANGEN
39.00
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN
45.00
Laat u verrassen door onze chef!
Oesters & Bites
FINES CLAIRE
7.80/15.60/23.25
3 / 6 / 9 stuks. Geserveerd op ijs en met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
SEIZOENSOESTER
Dagprijs
3 / 6 / 9 stuks. Geserveerd op ijs en met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
OESTERPROEVERIJ
18.50
6 stuks. Geserveerd op ijs met rode wijnazijn. Gegratineerd ook mogelijk + €0.35.
WOLTERS BROOD
3.50
Met dip. Van bakkerij Lamers in Heesch.
SERRANOHAM
7.95/11.95
50 of 75 gram.
PATA NEGRA
12.50/17.50
Van het Iberico varken. 50 of 75 gram.
OLIJVEN
3.00
Huisgemarineerd.