+31 412 474 083 info@brasseriewolters.nl
Slide One

7 dagen per week geopend

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide One

RESTAURANT WOLTERS

Dat is genieten van goed eten en drinken

Slide Two

RESTAURANT WOLTERS

Genieten op ons buitenterras

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van zowel borrel, lunch en diner

Slide Three

RESTAURANT WOLTERS

Genieten van heerlijke wijnen en bieren

Wegens de groei van Brasserie Wolters hebben we diverse openstaande vacatures.
Staat er een functie bij die je aanstaat twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Vacature Junior ervaren sous-chef

Gezien de toenemende groei komen we graag in contact met een JUNIOR/ERVAREN SOUS CHEF

Werken bij Brasserie Wolters is werken in een informeel Brabants bedrijf!
In deze functie heb je, als rechterhand van chef-kok Willem Janssen en samen met enkele meer ervaren maar enthousiaste collega’s in de open keuken, een belangrijke inbreng.
Voor deze “spilfunctie” gaat de voorkeur uit naar representatieve en gastvrije kandidaten met passie voor koken. Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring als (zelfstandig werkend) kok, bent toe aan een nieuwe uitdaging of je wil graag een volgende stap in je loopbaan maken.

Je bent organisatorisch sterk, creatief en denkt graag mee over gerechten en menu’s.
En vind het leuk je kennis en ervaring over te brengen aan leerlingen en/of jonge maar enthousiaste keukenhulpen.
Uiteraard is ervaring als sous chef mooi meegenomen maar absoluut geen must.
Ook een (jonge) zelfstandig werkend kok met ambitie die zich verder wil ontwikkelen is van harte welkom.
Ben je enthousiast, nieuwsgierig of heb je nog vragen?
Bel gerust even met Paul (eigenaar) via 06-53427966

Brasserie Wolters biedt een hele mooie uitdaging binnen een restaurant waarbij je veel verantwoordelijkheid draagt. Men kent een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, prettige werktijden met een flexibel rooster, interessante doorgroeimogelijkheden en een gezonde werkomgeving met minimale overuren. We streven zoveel mogelijk naar een goede balans tussen privé en werk zodat jij ook eens in het weekend vrij kunt zijn.  
En dat alles binnen een informele cultuur waar plezier en passie hoog in het vaandel staan.
Je bent mede verantwoordelijk voor het samenstellen van het à la carte menu, seizoensgerechten zoals asperges, mosselen en wild.

Je werkzaamheden:
– Je verzorgt de mise en place
– Zorgt voor een perfecte bereiding van lunch en diner
– Je houdt uiteraard de kwaliteit en versheid in de gaten.
   En ondersteunt in het verbeteren van de HACCP processen.
– Brasserie Wolters is een erkend leerbedrijf met jongen enthousiaste mensen
   als sous-chef neem je je rol in het opleiden van keukenhulpen en leerlingen.

Uiteraard word je ook betrokken bij de roosters, de inkoop en je denkt graag mee over processen en de kwaliteit in het bedrijf.

Sous Chef m/v – fulltime
Toe aan je volgende uitdaging? Dan willen wij jou graag ontmoeten.
 
BEN JIJ?
Enthousiast, leergierig en een teamplayer die houdt van gas geven. Iemand die het leuk vindt om verantwoordelijkheid te nemen en heb je passie voor het vak.

WIE ZIJN WIJ?
Brasserie Wolters zit in een markant monumentaal pand in het centrum van Heesch en heeft een mooi voor – en zij tuinterras. We koken eerlijk met verse ingrediënten van top kwaliteit. We draaien 7 dagen per week lunch en diner. We houden van gastvrije gezelligheid.

WIJ BIEDEN:

Marktconform salaris. Werken in een jong en enthousiast team. Flexibel werkrooster, want een sociaal leven vinden wij ook belangrijk. Ruimte voor initiatief en eigen verantwoordelijkheid. Goede doorgroeimogelijkheden bij Wolters maar ook binnen onze andere horeca zaken. Ruimte tot ontwikkeling o.a. door het volgen van cursussen en workshops. En natuurlijk leuke na borrels!

Ben je nog elders werkzaam? Wees gerust, wij gaan discreet om met de info die je ons geeft.
Klinkt dit voor jou als dat zie ik wel zitten. Bel mij (Paul) dan op 06-53427966 of mail naar info@allerlei-visserij.nl (privé mail) zodat we een afspraak kunnen inplannen.
Medewerker bediening m/v – fulltime of parttime

i.v.m. aanhoudende drukte en ter uitbreiding van ons huidige team hebben wij ruimte voor een extra fulltime en/of parttime medewerker bediening m/v.
Neem gerust contact op via 0412-474083 en vraag naar Marvin of Arno, loop even binnen of mail naar info@brasseriewolters.nl 

Medewerker spoelkeuken m/v – parttime

Je zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt, alles op orde blijft en dat alles er netjes uitziet. Dit doe je terwijl je omringd word door de allerleukste collega’s. Jij bent de onmisbare schakel tussen de keuken en het restaurant. Wellicht met mooie doorgroeimogelijkheden tot medewerker bediening of keuken hulp kok. Of misschien wel die barman of vrouw op zaterdag 🙂

Neem gerust contact op via 0412-474083, loop even binnen en vraag naar Willem of Peter of mail naar info@brasseriewolters.nl