Koude voorgerechten
SASHIMI / SASHIMI XL 15 / 21,5
Dungesneden zalm en/of tonijn | gember | wakame | wasabi | sojasaus
CARPACCIO 13
Pesto of truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | sla | komkommer | ganzenleverkrullen (+ 6,5)
PLATEAU WOLTERS (v.a. 2 pers) 17,5 p.p.
Carpaccio | vitello tonnato | sashimi | gamba pil pil | steak tartaar
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (130 GR.) 13
Truffelmayonaise | brioche | kwarteleitje
POKE BOWL ZALM EN TONIJN 16,5
Zalm | zoetzure rode ui | edamame | gefrituurde ui | wakame | rettich | wasabimayonaise | teriyaki dressing
GEROOKTE ZALMTARTAAR 11,75
Zongedroogde tomaat | kappertjes | brioche | crème fraîche
VITELLO TONNATO 13,5
Rosé gebraden kalfsvlees | tonijnmayonaise | kappertjes | zoetzure komkommer | croutons
OESTERS FINES DE CLAIRES 10,5
Van het schiereiland Oléron in Frankrijk | citroen | rode wijnazijn | 3 stuks
WARME VOORGERECHTEN
GAMBA'S PIL PIL 13,5
Paksoi | lente-ui | knoflook | rode peper
HALVE KREEFT 19,5
Lauwwarm | citrusboter | limoenmayonaise
COQUILLES 19,5
Citroen | botersaus | haringkaviaar
GAMBA'S PIKANT 13,5
Paksoi | lente-ui | chili-roomsaus
ABDIJKAASJE 12
Uit de oven | Preiselbeeren | brioche
ESCARGOTS 11,5
Wijngaardslakken | kruidenboter | gorgonzola
Soepen
TOMATENSOEP 6,5
Crème fraîche | peterselie
SEIZOENSSOEP 8
Proef de seizoenen
BISQUE D'HOMARD 12,5
Huisgemaakte kreeftensoep | bieslook | rivierkreeftenstaartjes
Salade
SALADE GEITENKAAS 13
Geitenkaas | little gem | walnoten | honing | rozijnen
SALADE BRASSERIE WOLTERS 22,5
Gamba's | little gem | coquilles | ganzenleverkrullen
CEASAR SALADE 15
Kippendij | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis dressing
SALADE GAMBA'S 16
little gem | peperolie | atjar
Pasta's
PASTA CARBONARA 14,5
Pasta | spekjes | Pecorino
PASTA DI POMODORI 12,5
Pasta | tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas
PASTA GAMBA 24,5
BIJGERECHTEN
SALADE 3,5
PEPERSAUS 3,5
TRUFFELJUS 3,5
WARME GROENTEN 3,5
GEBAKKEN CHAMPIGNONS 3,5
PORTSAUS 3,5
PADDENSTOELENSAUS 3,5
FRITES MET MAYONAISE 4
Hoofdgerechten VLEES
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (180 GR.) 20
Truffelmayonaise | kwarteleitje
RIB-EYE BLACK ANGUS (250 GR.) 29,5
Kruidenboter
TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM 23,5/28,5
Biefstuk van de ossenhaas | kruidenboter
LAMSHAASJES NEW ZEALAND (180 GR.) 24,5
Portsaus
WOLTERS BURGER 16,5
Runderburger | little gem | zoetzure groenten | serranoham | abdijkaasje
VEGA BURGER 16,5
Falafel | tomaat | tzatziki
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS (500 GR.) 19,5
Zoete- of pittige lak
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS XL (700 GR.) 25
Zoete- of pittige lak
FRANS KIPPETJE 19,5
Kip uit de oven | antiboise | ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
SATÉ VAN VARKENSHAAS 21,5
Saté saus I kroepoek | atjar I frietjes
CHATEAUBRIAND (250 GR. P.P.) 37,5 P.P.
Dubbele biefstuk van ossenhaas | vanaf 2 personen
PAILLARD 24,5
Dungesneden kalfsentrecote op Italiaanse wijze | truffelpasta
Hoofdgerechten VIS
CATCH OF THE DAY Dagprijs
ZALM (170 GR.) 24
Op de huid gebakken | truffelpasta
TONIJN TERIYAKI (170 GR.) 25
Spinazie | lente-ui | teriyakisaus
ZEETONG (350 - 400 Gram) Dagprijs
Dagvers | remouladesaus
HELE KREEFT Dagprijs
Lauwwarm | citrusboter | limoenmayonaise
KINDERMENU
KLEINE CARPACCIO 6,5
Carpaccio van rund | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | spekjes
KLEINE TOMATENSOEP 4
Crème fraîche | bieslook
PASTA DI POMODORI 8,5
Pasta | tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas
FRIET MET FRIKANDEL 7
Mayonaise | ketchup
FRIET MET VISSTICKS 7
Mayonaise | ketchup
FRIET MET RIBS 12
Mayonaise | ketchup
Dessert
DAME BLANCH (OUDE STIJL) 8,5
Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom
CRÈME BRÛLÉE 8,5
DESSERT PROEVERIJ 12,5
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
HEMELSE MODDER 8
Chocolademousse | sinaasappel | vanille-ijs
SCROPPINO 7
SEIZOENSDESSERT Wisselend
Elk seizoen een nieuw feestje
IJSBEKER 5.5
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
KAASPLANK 13
Verschillende kazen van Bon Fromage | vijgenbrood | appelstroop
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
4 GANGEN 42,5 P.P.
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN 47,5 P.P.