Koude voorgerechten

SASHIMI / SASHIMI XL 15 / 21,5

Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus

CARPACCIO 13

pesto of truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + 6,5)

PLATEAU WOLTERS (v.a. 2 pers) 17,5 p.p.

Carpaccio | vitello tonnato | sashimi | gamba pil pil en steak tartaar

KLASSIEKE STEAK TARTAAR (130 GR.) 13

Truffelmayonaise | brioche | en een kwarteleitje

POKE BOWL ZALM EN TONIJN 16,5

Zalm | zoetzure rode ui | edamame | gefrituurde ui | wakame | rettich | wasabimayonaise en teriyakidressing

GEROOKTE ZALMTARTAAR 11,75

Zongedroogde tomaat | kappertjes | brioche en crème fraîche

VITELLO TONNATO 13,5

Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise | kappertjes | zoetzure komkommer en croutons

OESTERS FINES DE CLAIRES 3 stuks 10,5

De wereldberoemde Fines de Claires komt uit het bassin van het schiereiland Oléron in Frankrijk. Deze oester wordt geserveerd met citroen en rode wijnazijn 

WARME VOORGERECHTEN

GAMBA'S PIL PIL 13,5

Met paksoi | lente-ui | knoflook en rode peper

HALVE KREEFT 19,5

Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise

COQUILLES 19,5

Citroen | botersaus | haringkaviaar

GAMBA'S PIKANT 13,5

Paksoi | lente-ui | chili roomsaus 

ABDIJKAASJE 12

Uit de oven met preiselbeeren en brioche

ESCARGOTS 11,5

Wijngaardslakken | kruidenboter | gorgonzola

Soepen

TOMATENSOEP 6,5

Crème fraîche en peterselie

SEIZOENSSOEP 8

Proef de seizoenen 

BISQUE D'HOMARD 12,5

Huisgemaakte kreeftensoep met bieslook en rivierkreeftenstaartjes

Salade

SALADE GEITENKAAS 13

Geitenkaas | little gem | walnoten | honing | rozijnen

SALADE BRASSERIE WOLTERS 22,5

Gamba's | little gem | coquilles | ganzenleverkrullen

CEASAR SALADE 15

Kippendij | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis dressing

SALADE GAMBA'S 16

little gem | peperolie | atjar

Pasta's

PASTA CARBONARA 14,5

Pasta | spekjes | pecorino

PASTA DI POMODORI 12,5

Pasta | tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas

PASTA GAMBA 24,5

Pasta | paksoi | lente-ui | rode peper

BIJGERECHTEN

SALADE 3,5

PEPERSAUS 3,5

TRUFFELJUS 3,5

WARME GROENTEN 3,5

GEBAKKEN CHAMPIGNONS 3,5

PORTSAUS 3,5

PADDENSTOELENSAUS 3,5

FRITES MET MAYONAISE 4

Hoofdgerechten VLEES

KLASSIEKE STEAK TARTAAR (180 GR.) 20

Truffelmayonaise en een kwarteleitje

RIB-EYE BLACK ANGUS (250 GR.) 29,5

Kruidenboter

TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM 23,5/28,5

Biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter

LAMSHAASJES NEW ZEALAND (180 GR.) 24,5

Portsaus 

WOLTERS BURGER 16,5

Runderburger | little gem | zoetzure groenten | serranoham | abdijkaasje

VEGA BURGER 16,5

Falafel | tomaat en tzatziki 

HUISGEMARINEERDE SPARERIBS (500 GR.) 19,5

Keuze uit zoete- of pittige lak

HUISGEMARINEERDE SPARERIBS XL (700 GR.) 25

Keuze uit zoete- of pittige lak

FRANS KIPPETJE 19,5

Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’

SATÉ VAN VARKENSHAAS 21,5

saté saus I Kroepoek | atjar I Frietjes

CHATEAUBRIAND (250 GR. P.P.) 37,5 P.P.

Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen

PAILLARD 24,5

Dungesneden kalfsentrecote op Italiaanse wijze | truffelpasta | 

Hoofdgerechten VIS

CATCH OF THE DAY Dagprijs

ZALM (170 GR.) 24

Op de huid gebakken | truffelpasta

TONIJN TERIYAKI (170 GR.) 25

Spinazie | lente-ui en teriyakisaus

ZEETONG (350 - 400 Gram) Dagprijs

Dagvers met remouladesaus

HELE KREEFT Dagprijs

Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise

KINDERMENU

KLEINE CARPACCIO 6,5

Carpaccio van rund | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | spekjes

KLEINE TOMATENSOEP 4

Crème fraîche | bieslook

PASTA DI POMODORI 8,5

Pasta met tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas

FRIET MET FRIKANDEL 7

Mayonaise | ketchup

FRIET MET VISSTICKS 7

Mayonaise | ketchup

FRIET MET RIBS 12

Mayonaise | ketchup

Dessert

DAME BLANCH (OUDE STIJL) 8,5

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

CRÈME BRÛLÉE 8,5

Van tonkabonen met bitterkoekjesijs en Dulche de Leche

DESSERT PROEVERIJ 12,5

Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken

HEMELSE MODDER 8

Chocolademousse | sinaasappel en vanille-ijs 

SCROPPINO 7

Mix van citroenroomijs | limoncello | wodka en prosecco

SEIZOENSDESSERT Wisselend

Elk seizoen een nieuw feestje

IJSBEKER 5.5

Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!

KAASPLANK 13

Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop

CHEF'S MENU (PER TAFEL)

4 GANGEN 42,5 P.P.

Laat u verrassen door onze chef!

5 GANGEN 47,5 P.P.

Laat u verrassen door onze chef!