Koude voorgerechten

RUNDERCARPACCIO 14

Parmezaanse kaas | pijnboompitten | spekjes | truffelmayonaise (+0,5) | ganzenleverkrullen (+ 6,5)

SASHIMI / SASHIMI XL 15 / 29,5

Klassiek Japans gerecht van rauwe zalm en tonijn

BURRATA CAPRESE 14

Burrata | tomaat | Aceto balsamico | supplement verse geraspte truffel (+5)

CARPACCIO VAN ZALM EN TONIJN 14

Ponzu | citroenkaviaar

VITELLO TONNATO 14

Rosé gebraden kalfsvlees | tonijnmayonaise | kappertjes

KLASSIEKE STEAK TARTAAR (130 GR.) 14

Truffelmayonaise | kwarteleitje

PLATEAU WOLTERS (v.a. 2 pers) 19,5 p.p.

Rundercarpaccio | vitello tonnato | sashimi | gamba pil pil | steak tartaar

TONIJNPIZZA 15.5

Krokante bodem | wasabi mayonaise

WARME VOORGERECHTEN

GAMBA'S PIL PIL 14

Paksoi | lente-ui | knoflook | rode peper

GAMBA'S PIKANT 14

Romige pikante saus | paksoi

ABDIJKAASJE 12,5

Uit de oven | Preiselbeeren | brioche

ESCARGOTS 13

Wijngaardslakken | kruidenboter | Roquefort

HALVE KREEFT Dagprijs

Lauwwarm | citrusboter | limoenmayonaise

COQUILLES 21,5

Pata negra | citroen-botersaus | haringkaviaar | supplement ganzenleverkrullen (+6,5)

Soepen

TOMATENSOEP 7

SEIZOENSSOEP 8,5

TOM KHA KAI 9

Kokos | kip

Salade

SALADE OOSTERSE GAMBA 17,5

Atjar | wakamé | rode peper

SALADE JAPANSE KIP 17,5

Teriyaki | taugé

SALADE GEITENKAAS 15

Geitenkaas | little gem | walnoten | honing | rozijnen

Pasta's

PASTA CARBONARA 15,5

Spekjes | Pecorino

PASTA DI POMODORI 15,5

Tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas

LASAGNE MELANZALE 19.75

Gegrilde aubergine | crema di burrata 

BIJGERECHTEN

FRISSE GROENE SALADE 6

TOMATENSALADE 5

GEBAKKEN CHAMPIGNONS 4

WARME GROENTEN 4

FRITES MET MAYONAISE 4,5

PEPERSAUS 3,5

PORTSAUS 3,5

STROGANOFFSAUS 4

CHAMPIGNONSAUS 4

Hoofdgerechten VLEES

KLASSIEKE STEAK TARTAAR (180 GR.) 21

Truffelmayonaise | kwarteleitje

TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM 25 | 29,95

Ook als rossini (+7,5)

GRILLED STEAK 'TAGLIATA' (180 GRAM) 24

Lendebiefstuk | getranceerd | rucola | Aceto balsamico | Parmezaanse kaas

LAMSHAASJES NEW ZEALAND (180 GR.) 24,5

Portsaus 

WOLTERS BURGER 100% BLACK ANGUS (170 GRAM) 18,5

Runderburger | little gem | pata negra | abdijkaasje

HUISGEMARINEERDE SPARERIBS (500/750 GR.) 21,5 | 25,5

Zoete- of pittige lak

FRANS KIPPETJE 19,5

Kip uit de oven | antiboise | ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’

PAILLARD 24,5

Dungesneden kalfsentrecote | truffelpasta 

SATÉ VAN VARKENSHAAS 22

Kroepoek | atjar 

TOURNEDOS ROQUEFORT 29,5

Op klassieke wijze | rode portsaus

CHATEAUBRIAND (250 GR. P.P.) 39,5 P.P.

Dubbele biefstuk van ossenhaas | vanaf 2 personen

Hoofdgerechten VIS

ZALM (170 GR.) 24,5

Op de huid gebakken | citroenpasta

ZEETONG Dagprijs

Dagvers | remouladesaus

THAISE GAMBA'S 24,5

Noodles | rode peper | paksoi

TONIJN ASIAN STYLE 26

Spinazie | paksoi | teriyakisaus

HELE KREEFT Dagprijs

Pasta aglio e olio

KINDERMENU

KLEINE CARPACCIO PESTO 7

KLEINE TOMATENSOEP 5

PASTA DI POMODORI 13

FRIET MET FRIKANDEL 8

FRIET MET VISSTICKS 8

MAYONAISE | KETCHUP 1

Dessert

DAME BLANCH (OUDE STIJL) 8,5

Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

CRÈME BRÛLÉE 8,5

Van tonkabonen | bitterkoekjesijs | Dulche de Leche

DESSERT PROEVERIJ 12,5

Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken

HEMELSE MODDER 8

Chocolademousse | sinaasappel | vanille-ijs 

SCROPPINO 7

Mix van citroenroomijs | limoncello | wodka en prosecco

SEIZOENSDESSERT Wisselend

Elk seizoen een nieuw feestje

IJSBEKER 5.5

Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!

KAASPLANK 13

Verschillende kazen van Bon Fromage | vijgenbrood | appelstroop

CHEF'S MENU (PER TAFEL)

4 GANGEN 45 P.P.

Laat u verrassen door onze chef!

5 GANGEN 52,5 P.P.

Laat u verrassen door onze chef!