Koude voorgerechten
RUNDERCARPACCIO 14
Parmezaanse kaas | pijnboompitten | spekjes | truffelmayonaise (+0,5) | ganzenleverkrullen (+ 6,5)
SASHIMI / SASHIMI XL 15 / 29,5
Klassiek Japans gerecht van rauwe zalm en tonijn
BURRATA CAPRESE 14
Burrata | tomaat | Aceto balsamico | supplement verse geraspte truffel (+5)
CARPACCIO VAN ZALM EN TONIJN 14
Ponzu | citroenkaviaar
VITELLO TONNATO 14
Rosé gebraden kalfsvlees | tonijnmayonaise | kappertjes
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (130 GR.) 14
Truffelmayonaise | kwarteleitje
PLATEAU WOLTERS (v.a. 2 pers) 19,5 p.p.
Rundercarpaccio | vitello tonnato | sashimi | gamba pil pil | steak tartaar
TONIJNPIZZA 15.5
Krokante bodem | wasabi mayonaise
WARME VOORGERECHTEN
GAMBA'S PIL PIL 14
Paksoi | lente-ui | knoflook | rode peper
GAMBA'S PIKANT 14
Romige pikante saus | paksoi
ABDIJKAASJE 12,5
Uit de oven | Preiselbeeren | brioche
ESCARGOTS 13
Wijngaardslakken | kruidenboter | Roquefort
HALVE KREEFT Dagprijs
Lauwwarm | citrusboter | limoenmayonaise
COQUILLES 21,5
Pata negra | citroen-botersaus | haringkaviaar | supplement ganzenleverkrullen (+6,5)
Soepen
TOMATENSOEP 7
SEIZOENSSOEP 8,5
TOM KHA KAI 9
Kokos | kip
Salade
SALADE OOSTERSE GAMBA 17,5
Atjar | wakamé | rode peper
SALADE JAPANSE KIP 17,5
Teriyaki | taugé
SALADE GEITENKAAS 15
Geitenkaas | little gem | walnoten | honing | rozijnen
Pasta's
PASTA CARBONARA 15,5
Spekjes | Pecorino
PASTA DI POMODORI 15,5
Tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas
LASAGNE MELANZALE 19.75
BIJGERECHTEN
FRISSE GROENE SALADE 6
TOMATENSALADE 5
GEBAKKEN CHAMPIGNONS 4
WARME GROENTEN 4
FRITES MET MAYONAISE 4,5
PEPERSAUS 3,5
PORTSAUS 3,5
STROGANOFFSAUS 4
CHAMPIGNONSAUS 4
Hoofdgerechten VLEES
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (180 GR.) 21
Truffelmayonaise | kwarteleitje
TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM 25 | 29,95
Ook als rossini (+7,5)
GRILLED STEAK 'TAGLIATA' (180 GRAM) 24
Lendebiefstuk | getranceerd | rucola | Aceto balsamico | Parmezaanse kaas
LAMSHAASJES NEW ZEALAND (180 GR.) 24,5
Portsaus
WOLTERS BURGER 100% BLACK ANGUS (170 GRAM) 18,5
Runderburger | little gem | pata negra | abdijkaasje
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS (500/750 GR.) 21,5 | 25,5
Zoete- of pittige lak
FRANS KIPPETJE 19,5
Kip uit de oven | antiboise | ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
PAILLARD 24,5
Dungesneden kalfsentrecote | truffelpasta
SATÉ VAN VARKENSHAAS 22
Kroepoek | atjar
TOURNEDOS ROQUEFORT 29,5
Op klassieke wijze | rode portsaus
CHATEAUBRIAND (250 GR. P.P.) 39,5 P.P.
Dubbele biefstuk van ossenhaas | vanaf 2 personen
Hoofdgerechten VIS
ZALM (170 GR.) 24,5
Op de huid gebakken | citroenpasta
ZEETONG Dagprijs
Dagvers | remouladesaus
THAISE GAMBA'S 24,5
Noodles | rode peper | paksoi
TONIJN ASIAN STYLE 26
Spinazie | paksoi | teriyakisaus
HELE KREEFT Dagprijs
Pasta aglio e olio
KINDERMENU
KLEINE CARPACCIO PESTO 7
KLEINE TOMATENSOEP 5
PASTA DI POMODORI 13
FRIET MET FRIKANDEL 8
FRIET MET VISSTICKS 8
MAYONAISE | KETCHUP 1
Dessert
DAME BLANCH (OUDE STIJL) 8,5
Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom
CRÈME BRÛLÉE 8,5
DESSERT PROEVERIJ 12,5
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
HEMELSE MODDER 8
Chocolademousse | sinaasappel | vanille-ijs
SCROPPINO 7
SEIZOENSDESSERT Wisselend
Elk seizoen een nieuw feestje
IJSBEKER 5.5
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
KAASPLANK 13
Verschillende kazen van Bon Fromage | vijgenbrood | appelstroop
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
4 GANGEN 45 P.P.
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN 52,5 P.P.