Koude voorgerechten
SASHIMI / SASHIMI XL 15 / 21,5
Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus
CARPACCIO 13
pesto of truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + 6,5)
PLATEAU WOLTERS (v.a. 2 pers) 17,5 p.p.
Carpaccio | vitello tonnato | sashimi | gamba pil pil en steak tartaar
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (130 GR.) 13
Truffelmayonaise | brioche | en een kwarteleitje
POKE BOWL ZALM EN TONIJN 16,5
Zalm | zoetzure rode ui | edamame | gefrituurde ui | wakame | rettich | wasabimayonaise en teriyakidressing
GEROOKTE ZALMTARTAAR 11,75
Zongedroogde tomaat | kappertjes | brioche en crème fraîche
VITELLO TONNATO 13,5
Rosé gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise | kappertjes | zoetzure komkommer en croutons
OESTERS FINES DE CLAIRES 3 stuks 10,5
De wereldberoemde Fines de Claires komt uit het bassin van het schiereiland Oléron in Frankrijk. Deze oester wordt geserveerd met citroen en rode wijnazijn
WARME VOORGERECHTEN
GAMBA'S PIL PIL 13,5
Met paksoi | lente-ui | knoflook en rode peper
HALVE KREEFT 19,5
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise
COQUILLES 19,5
Citroen | botersaus | haringkaviaar
GAMBA'S PIKANT 13,5
Paksoi | lente-ui | chili roomsaus
ABDIJKAASJE 12
Uit de oven met preiselbeeren en brioche
ESCARGOTS 11,5
Wijngaardslakken | kruidenboter | gorgonzola
Soepen
TOMATENSOEP 6,5
Crème fraîche en peterselie
SEIZOENSSOEP 8
Proef de seizoenen
BISQUE D'HOMARD 12,5
Huisgemaakte kreeftensoep met bieslook en rivierkreeftenstaartjes
Salade
SALADE GEITENKAAS 13
Geitenkaas | little gem | walnoten | honing | rozijnen
SALADE BRASSERIE WOLTERS 22,5
Gamba's | little gem | coquilles | ganzenleverkrullen
CEASAR SALADE 15
Kippendij | croutons | Parmezaanse kaas | ansjovis dressing
SALADE GAMBA'S 16
little gem | peperolie | atjar
Pasta's
PASTA CARBONARA 14,5
Pasta | spekjes | pecorino
PASTA DI POMODORI 12,5
Pasta | tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas
PASTA GAMBA 24,5
BIJGERECHTEN
SALADE 3,5
PEPERSAUS 3,5
TRUFFELJUS 3,5
WARME GROENTEN 3,5
GEBAKKEN CHAMPIGNONS 3,5
PORTSAUS 3,5
PADDENSTOELENSAUS 3,5
FRITES MET MAYONAISE 4
Hoofdgerechten VLEES
KLASSIEKE STEAK TARTAAR (180 GR.) 20
Truffelmayonaise en een kwarteleitje
RIB-EYE BLACK ANGUS (250 GR.) 29,5
Kruidenboter
TOURNEDOS BLACK ANGUS - 150/200 GRAM 23,5/28,5
Biefstuk van de ossenhaas met kruidenboter
LAMSHAASJES NEW ZEALAND (180 GR.) 24,5
Portsaus
WOLTERS BURGER 16,5
Runderburger | little gem | zoetzure groenten | serranoham | abdijkaasje
VEGA BURGER 16,5
Falafel | tomaat en tzatziki
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS (500 GR.) 19,5
Keuze uit zoete- of pittige lak
HUISGEMARINEERDE SPARERIBS XL (700 GR.) 25
Keuze uit zoete- of pittige lak
FRANS KIPPETJE 19,5
Kip uit de oven met antiboise. Ook extra pittig te bestellen ‘Marrakesh’
SATÉ VAN VARKENSHAAS 21,5
saté saus I Kroepoek | atjar I Frietjes
CHATEAUBRIAND (250 GR. P.P.) 37,5 P.P.
Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen
PAILLARD 24,5
Dungesneden kalfsentrecote op Italiaanse wijze | truffelpasta |
Hoofdgerechten VIS
CATCH OF THE DAY Dagprijs
ZALM (170 GR.) 24
Op de huid gebakken | truffelpasta
TONIJN TERIYAKI (170 GR.) 25
Spinazie | lente-ui en teriyakisaus
ZEETONG (350 - 400 Gram) Dagprijs
Dagvers met remouladesaus
HELE KREEFT Dagprijs
Lauwwarm met citrusboter en limoenmayonaise
KINDERMENU
KLEINE CARPACCIO 6,5
Carpaccio van rund | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | spekjes
KLEINE TOMATENSOEP 4
Crème fraîche | bieslook
PASTA DI POMODORI 8,5
Pasta met tomatensaus | zongedroogde tomaten | Parmezaanse kaas
FRIET MET FRIKANDEL 7
Mayonaise | ketchup
FRIET MET VISSTICKS 7
Mayonaise | ketchup
FRIET MET RIBS 12
Mayonaise | ketchup
Dessert
DAME BLANCH (OUDE STIJL) 8,5
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
CRÈME BRÛLÉE 8,5
DESSERT PROEVERIJ 12,5
Voor iedereen die zelf geen keuze kan maken
HEMELSE MODDER 8
Chocolademousse | sinaasappel en vanille-ijs
SCROPPINO 7
SEIZOENSDESSERT Wisselend
Elk seizoen een nieuw feestje
IJSBEKER 5.5
Vrolijke ijsbeker die je mee naar huis mag nemen!
KAASPLANK 13
Verschillende kazen van Bon Fromage geserveerd met vijgenbrood en appelstroop
CHEF'S MENU (PER TAFEL)
4 GANGEN 42,5 P.P.
Laat u verrassen door onze chef!
5 GANGEN 47,5 P.P.